Het Muditateam
ONS TEAM

Ontmoet onze docenten

Shauni

Shauni Wauters

bestuur / DOCENT MUDITA EN MERAKI

Shauni (27) begon op 4-jarige leeftijd met dansen en is sindsdien niet meer gestopt. Op haar 15de begon ze met lesgeven bij Dansstudio Akira (Buggenhout). Sinds 2015 geeft ze les bij verschillende dansscholen in en rond het Gentse. Ook bij Danssport Vlaanderen is ze al enkele jaren aan het werk als freelancer. Wat een hobby was, is dus uitgegroeid tot haar grootste passie en beroep.

De stijlen (girly) jazz, modern, hedendaags, fusion en high heels zijn haar niet onbekend. Emoties en inleving vormen voor Shauni de basis van dans en maken het verschil tussen een sporter en een performer. Die visie streeft ze na in haar eigen wedstrijdteam, danscompagnie Meraki. Tot slot vindt ze extra uitdaging in travestie-optredens, musical en competitiedans bij Just10 (dansschool DIOP).

Shauni geeft in dansstudio Mudita de lessen Adults choreolab en modern/hedendaags (advanced level) en is daarnaast coach van de Junioren en Adults in danscompagnie Meraki. In 2019 startte ze samen met Julie en Bjorn dansstudio Mudita op.

Bjorn

Bjorn De Vilder

bestuur / DOCENT MUDITA

Bjorn (29) danst al sinds zijn 11 jaar. Alles begon met een initiatieles. Al snel werd dansen een passie. Samen met Julie en Shauni heeft Bjorn dansstudio Mudita opgericht in 2019. Op 16-jarige leeftijd startte Bjorn met lesgeven. Hij geeft vandaag les voor o.a. Sport Vlaanderen, Sportdienst Lokeren en Lochristi en dansschool D.I.O.P.

Maar dat is niet alles: Bjorn organiseert dansevents en –shows en zet zich verder in voor allerlei dansopdrachten, zoals workshops, figuratierollen bij Ballet Béjart, shows voor Studio 100, de musicals Footloose, Kiss me Kate en 40-45, in de film GhostRockers, Ment-TV en voor Opera Vlaanderen.

In dansstudio Mudita geeft Bjorn dansles aan de Mini's en Kiddo's.

Machteld Ryckaert

Bestuur / DOCENT MUDITA

Machteld (28) werd op 6-jarige leeftijd gebeten door de dansmicrobe. Na de eerste dansstappen in (jazz)ballet en clipdance vond ze echt haar gading in hiphop en urban bij dansschool Rap & Vrank in Evergem. Ze danste in het competitieteam Trigg’r Company en gaf 4 jaar dansles aan kleuters en 7-jarigen. Na een danspauze van enkele jaren kwam Machteld bij dansstudio Mudita terecht: eerst als danser, vandaag als danser, docent én bestuurslid.

Machteld verzorgt in dansstudio Mudita de les Adults girly (optional heels). Ze omschrijft haar stijl als girly hiphop, maar zal in de lessen ook invloeden uit o.a. streetdance, house, african en reggaeton aan bod laten komen.

Machteld
Evy

Evy Stroef

docent mudita

Evy (26) is gebeten door de sportmicrobe. Ze behaalde een master in LO en Bewegingswetenschappen en studeerde af als kinesist. Dans is voor haar altijd een grote uitlaatklep geweest om haar gevoelens te uiten. Daarnaast staat plezier altijd bovenaan haar lijst in de danslessen. Ze wil haar dansers op een correcte manier trainen en progressie helpen maken, en dat vanuit haar wetenschappelijk onderbouwde achtergrond. Evy maakt daarnaast al jaren deel uit van danscompagnie Meraki. Haar oeverloze enthousiasme, passie en professionele aanpak maken van Evy een zeer goede docente.

Evy geeft in dansstudio Mudita les aan de groepen Adults urban en workout.

Jasmine

Jasmine Haegeman

Docent mudita

Jasmine (29) kan onmogelijk stilzitten. Toen ze 10 jaar was, ontdekte ze dat dans de ideale uitlaatklep is. Ze zette haar eerste danspassen bij 2B Funky in Maldegem en enkele jaren later kwam ze bij dansschool S-pression in Eeklo terecht. Ze nam deel aan verschillende competities (o.a. wedstrijden van Danspunt en de vroegere Dansliga), en deed mee aan optredens zoals Humo’s Pop Poll en Pennenzakkenrock. Tegenwoordig is ze vooral bezig met jazz en moderne dans. Maar ook ballet, streetdance, disco, pilates en yoga kunnen haar atlijd op de dansvloer krijgen.

Binnen dansstudio Mudita geeft Jasmine de les Adults jazz. Show her some jazzhands!

Pauline

Pauline Noest

DOCENT MUDITA

Pauline (26) begon op 6-jarige leeftijd met klassiek ballet. Dans werd al snel meer dan een hobby. Ze ging 2 jaar naar Parijs om zich te vervolmaken in klassiek ballet aan het European Dance Center Goubé. Ze behaalde in 2021 een bachelor in Sport en Bewegen aan Howest in Brugge. In 2013 behaalde ze een diploma Klassieke Dans aan de Academie voor Podiumkunsten in Gent en in 2018 behaalde ze een teacher’s certificate in Progressing Ballet Technique. Ze volgde daarnaast heel wat binnen- en buitenlandse stages, bv. in Amsterdam, Tilburg, Parijs en Kopenhagen. Pauline heeft al meermaals opgetreden in compagnies, als solist en in het dansensemble van musicals en opera’s. Ze gaf les bij diverse dansscholen en op sport- en danskampen. Momenteel is ze actief lid bij competitieteam Just10 (dansschool DIOP).

In dansstudio Mudita geeft Pauline ballet aan de Mini's en Kiddo's.

Noa Hazenbosch

Docent mudita en meraki

Noa (16) zette haar eerste stappen in de danswereld op 11-jarige leeftijd en wist sindsdien niet meer van ophouden. Haar passie begon pas echt te groeien in het eerste middelbaar, toen ze besloot om een professionele dansopleiding te volgen op het MUDA. De stijlen hedendaags, modern, ballet en jazz zijn haar zeer bekend. Op 12-jarige leeftijd waagde Noa zich voor het eerst aan wedstrijden binnen danscompagnie Meraki. Ze is een beloftevolle danseres die al heel wat prijzen wist binnen te halen als solist, met duo's en in groepsverband.

In dansstudio Mudita geeft ze les aan de Adults modern/hedendaags (open level). Daarnaast is ze coach voor het Kidsteam van danscompagnie Meraki.

Noa
Margot

Margot Daemers

Docent mudita

Margot (25) is afgestudeerd als audioloog en leerkracht secundair onderwijs. Ze werkt deeltijds als thuisbegeleider voor gezinnen met dove en slechthorende kinderen bij Sint-Lievenspoort. Al op jonge leeftijd had ze de dansmicrobe te pakken. Op haar 10de startte ze met eerste danslessen, in combinatie met een turncarrière. Op haar 14de besloot ze haar turncarrière achterwege te laten om zich volledig op dans te kunnen storten. Ze volgde lessen in verschillende stijlen, zoals hiphop, ballet, modern en jazz. Al snel werd duidelijk dat haar passie bij hiphop en streetdance lag en besloot ze zich verder in die stijlen te ontplooien binnen dansgroep Motion en via verschillende workshops en dansstages in Vlaanderen. Sinds haar 16de geeft ze recreatieve danslessen hiphop en sinds 2 jaar is ze coach van twee wedstrijdteams urban. Een van die teams kon zich plaatsen voor het WK in Blackpool.

In dansstudio Mudita geeft Margot les aan de Youngsters urban en choreolab.

Priscilla De Smet

Docent mudita

Priscilla vindt het belangrijk om mensen zich goed te laten voelen: in het dagelijkse leven als kinesist, daarnaast als schoonheidsspecialist. Of het nu na een blessure is, met gladde benen of op dansvloer: even alles geven en de rest vergeten, that's her goal.

Als kind was ze meteen gepassioneerd door dans- en sportkampen en kon je haar in verschillende dansscholen vinden. Het begon bij hiphop, maar al snel zocht ze verder naar haar ding door workshops te volgen en verschillende stijlen uit te proberen. Later vond ze haar weg naar ballet, moderne dans en musical.

Vandaag ligt haar passie vooral bij moderne dans, en dan vooral partnering en floorwork. Ook zal je in haar stijl soms hints van urban terugvinden. In dansstudio Mudita verzorgt Priscilla de lessen Juniors en Youngsters modern.

Hawy
Volg je ons al op sociale media?
Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes bij dansstudio Mudita en danscompagnie Meraki? Of wil je de sfeer opsnuiven?
Volg ons dan zeker op Facebook en Instagram!
VOLG ONS OP INSTAGRAM
Met dank aan Ashley De Buck en Veronique De Cock voor het fotomateriaal.