Competitief

Onze competitiegroepen

danscompagnie meraki

Kids

Ben jij tussen 8 en 11 jaar oud (geboortejaar °2010-°2013) en heb je zin in een extra uitdaging binnen een modern/hedendaags team? Dan kan je met jouw danskriebels bij onze Meraki Kids terecht!

Teens

Ben je tussen 12 en 15 jaar (geboortejaar 2006-°2009)? Dan ben je bij onze Meraki Teens aan het juiste adres. De Teens werden in het verleden al Europees kampioen, dus uitdaging verzekerd!

Adults

Ben je 16 jaar of ouder (geboortejaar °2005 of vroeger)? Dan ben je welkom in ons Adultsteam. De Adults van danscompagnie Meraki werden onder andere Vlaams kampioen in 2019.

Extra dansuitdagingen met een solo, duo of trio

Naast de groepschoreografie heeft elk lid van danscompagnie Meraki de mogelijkheid om voor zichzelf op zoek te gaan naar extra uitdagingen. Dat kan met een solo, duo of trio in een stijl naar keuze (modern/hedendaags/jazz/urban/ballet/open). Je hebt daarbij 2 mogelijkheden: 

  • Je schakelt de hulp in van één van onze docenten, die samen met jou de muziekkeuze bespreekt en een choreografie creëert.
  • Je maakt zelf een choreografie.
Choreografie door een docent

Laat je je solo/duo/trio choreograferen door één van onze docenten? Dan betaal je 150 euro voor een choreografie van 1min30, inclusief 4 uur training in GVB Mariavreugde of een danszaal van Stad Gent (indien beschikbaar). De zaalhuur wordt door onze dansschool in orde gebracht op de afgesproken momenten. Extra uren training zijn mogelijk mits meerprijs per uur (meerprijs van docent + zaalhuur).

Eigen choreografie 

Heb je zelf een choreografie gemaakt die je met één van onze docenten wil oefenen? Dan wordt de kostprijs bepaald afhankelijk van het aantal trainingsuren. 

Praktisch

Om een beroep te doen op een docent, stuur je een mail naar info@dansstudiomudita.be en geef je jouw voorkeur qua docent op. De dansschool bekijkt intern wat de mogelijkheden zijn (welke docent, trainingsmomenten,…) en bespreekt die vervolgens met jou. Ouders noch dansers spreken docenten hier rechtstreeks over aan.

Je deelname aan solo’s, duo’s, trio’s en improvisatierondes betaal je zelf. Natuurlijk heb je vrije keuze voor welke wedstrijden je al dan niet wil inschrijven. In het begin van het dansjaar krijg je een lijst met wedstrijddata waaraan de groepen deelnemen. Op basis van die data kan je kiezen wanneer je ook je solo/duo/trio wil brengen. 

Richtprijzen Dance Waves:

  • Solo: +/- 19 euro
  • Duo: +/- 28 euro (14 euro per danser)
  • Trio: +/- 33 euro (11 euro per danser)
  • Impro: +/- 3 euro

Volg je ons al op sociale media?
Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes bij dansstudio Mudita en danscompagnie Meraki? Of wil je de sfeer opsnuiven?
Volg ons dan zeker op Facebook en Instagram!
VOLG ONS OP INSTAGRAM
Met dank aan Ashley De Buck en Veronique De Cock voor het fotomateriaal.