Kledij
Kledij

Kledij tijdens de recreatieve lessen

Bij Dansstudio Mudita hebben we geen verplichte clubkledij, maar je kan wel steeds een club T-shirt aankopen indien gewenst.

We verwachten dat je aangepaste, sportieve kledij draagt tijdens de dansles: een sportbroek of legging en een losse T-shirt of top waarin je gemakkelijk kan bewegen. Probeer je kledij aan te passen aan de stijl waarin je danst. Voor de lessen ballet, modern, hedendaags en jazz vragen we uitdrukkelijk om aansluitende kledij te dragen zodat de lijnen goed zichtbaar zijn.

Kledij

Mudita club T-shirt

Een nieuwe naam, een nieuw logo, een nieuwe website ... dat gaat natuurlijk ook samen met een gloednieuwe T-shirt! Aankoop van deze T-shirt is niet verplicht, maar natuurlijk vinden we het als dansschool superfijn als we zoveel mogelijk leden in de lessen zien met onze T-shirt.

De T-shirt is beschikbaar in kinder- én volwassen maten.

Bestel hier je T-shirt
Navy blue T-shirt with logo dansstudio Mudita on the front
Kledij

Schoeisel

Pas ook je schoeisel aan aan de stijl.
Kleuters, kinderen en urban dansers dragen het best sportschoenen.
Voor dansers modern, jazz of hedendaags raden we footies aan. Dansen op sokken raden we ten zeerste af omdat de kans op uitglijden groot is.

Kledij

Kledij tijdens de competitieve lessen

Alle wedstrijddansers van Danscompagnie Meraki kopen aan het begin van het dansseizoen een wedstrijdshirt aan. Dat T-shirt draag je op elke wedstrijd.

Tijdens de gewone trainingen draag je zwarte kledij en footies.

Volg je ons al op sociale media?
Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes bij dansstudio Mudita en danscompagnie Meraki? Of wil je de sfeer opsnuiven?
Volg ons dan zeker op Facebook en Instagram!
VOLG ONS OP INSTAGRAM
Met dank aan Ashley De Buck en Veronique De Cock voor het fotomateriaal.