Het bestuur
ONS TEAM

Ontmoet ons bestuur

Shauni

Shauni Wauters

bestuur / DOCENT MUDITA EN MERAKI

Shauni (28) startte in 2019 samen met Julie en Bjorn dansstudio Mudita op. Binnen het bestuur van de dansschool is ze het aanspreekpunt voor al onze dansers, ouders en het docententeam, neemt ze contact op met locaties voor de danslessen en workshops, zorgt ze voor de planning van de workshops doorheen het jaar en in de zomervakantie en is ze algemeen contactpersoon voor Ledenbeheer.

Daarnaast is Shauni verantwoordelijk voor de wedstrijdteams van danscompagnie Meraki en ondersteunt ze Machteld bij de contentplanning en posts op de sociale kanalen van Mudita. Ten slotte is ze het aanspreekpunt integriteit (API) voor onze dansschool.

Julie

Julie Van de Sompele

bestuur

Julie (26) richtte samen met Bjorn en Shauni dansstudio Mudita op in 2019. Ze is grafisch ontwerper en webdesigner voor de dansschool. Dat betekent dat ze instaat voor de verschillende grafische ontwerpen, zoals de nieuwe huisstijl en flyers of posters voor de jaarlijkse evenementen. Daarnaast onderhoudt ze de website van dansstudio Mudita. Ten slotte is Julie verantwoordelijk voor de clubkledij en de contracten van de docenten.

Julie wil met dansstudio Mudita een plek aanbieden in Gent waar kleuters t.e.m. volwassenen zich comfortabel en ondersteund voelen in het 'leren dansen', en waar je ook terechtkan wanneer je nog geen voorkennis hebt. Daarnaast wil ze het danstalent dat onze dansschool binnenstapt van jongs af aan de juiste basis aanleren zodat hun talent ten volle kan ontplooien.

Bjorn

Bjorn De Vilder

bestuur / DOCENT MUDITA

Bjorn (30) startte samen met Shauni en Julie dansstudio Mudita op in 2019. Hij staat in voor de financiën in al zijn facetten: Bjorn voert alle betalingen uit, registreert en volgt de inkomsten van de dansschool op, gaat op zoek naar subsidies en zorgt dat de aanvragen tijdig worden ingediend ...

Daarnaast zorgt Bjorn voor de erkenningen en wettelijke aanvragen. Hij is een kei in het plannen en organiseren van events, en ook voor een ongezouten mening kan je altijd bij hem terecht. 😉

Machteld Ryckaert

Bestuur / DOCENT MUDITA

Machteld (29) werd in 2020 bestuurslid bij dansstudio Mudita en vormt samen met Shauni, Bjorn en Julie het bestuur van de dansschool.  

Machteld staat in voor de all-round communicatie van dansstudio Mudita: ze schrijft de maandelijkse nieuwsbrieven, persberichten, copy voor de website, externe mailings ...

Daarnaast stelt ze de algemene contentplanning op, is ze verantwoordelijk voor de sociale media, waakt ze over de huisstijl en is ze aanspreekpunt voor Trooper.

Machteld
Volg je ons al op sociale media?
Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes bij dansstudio Mudita en danscompagnie Meraki? Of wil je de sfeer opsnuiven?
Volg ons dan zeker op Facebook en Instagram!
VOLG ONS OP INSTAGRAM
Foto- en beeldmateriaal: met dank aan Hannah Van Eetvelde ||  Victor Stans  ||Ashley De Buck||Veronique De Cock|| Griet Gillisjans.