Prijzen
Bekijk onze prijzen per volledig/half dansjaar

> Schrijf je pas later in het dansjaar in? Dan wordt het totaalbedrag van je inschrijving verhoudingsgewijs in vermindering gebracht.
> Bij recreatieve groepen wordt per lid automatisch een cursuskorting toegekend vanaf je voor meerdere cursussen inschrijft.
> Bij recreatieve groepen wordt vanaf het 3de gezinslid dat inschrijft een korting aangeboden van 25 euro.
> Wij doen geen terugbetalingen. Enkel bij ziekte of kwetsuur (afwezigheid langer dan 3 lesweken) met staving van een doktersattest voorzien we een tegoedbon. Er wordt in dat geval wel een administratieve kost van 10 euro aangerekend.
> Sommige ziekenfondsen betalen een deel van het inschrijvingsgeld terug. Dat attest kan je terugvinden via je account op Ledenbeheer, nadat je de betaling van je inschrijving in orde hebt gebracht.

NIEUW VANAF DIT DANSJAAR
> Vanaf dansjaar 2021-2022 kan je je ook voor 1 semester inschrijven. Let wel, hier komt een administratieve kost van 5 euro bij per semester, per cursus. Ook de cursuskorting vervalt als je maar voor 1 semester inschrijft.
> Je kan vanaf dit dansjaar ook een tienbeurtenkaart kopen voor de workoutlessen. Je kan deze aankopen via je Ledenbeheeraccount of via de inschrijvingspagina.

Mudita

Recreatief
Prijzen Mudita

Meraki

competitief
Prijzen Meraki

Deze prijzen zijn inclusief verzekering en het gebruik van alle faciliteiten.

Volg je ons al op sociale media?
Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes bij dansstudio Mudita en danscompagnie Meraki? Of wil je de sfeer opsnuiven?
Volg ons dan zeker op Facebook en Instagram!
VOLG ONS OP INSTAGRAM
Met dank aan Ashley De Buck en Veronique De Cock voor het fotomateriaal.